Wednesday, November 14, 2007

Dubbdäck

Igår satte jag än en gång på mig spenderar- byxorna men den här gången köpte jag mig lite säkerhet. I somras köpte jag nya fina släta, smala, snabba däck till min hybridcykel men av någon konstig anledning trivdes de inte på glashala cykelvägar så nu var det dags för dubbdäck. Nöjde mig med framdäcket för de var trots allt inte helt billiga, men fortfarande smala och snabba. Jag riktigt väntar på nästa glashala morgon. Fick i förra veckan dessutom en ny fin cykellampa. Klick klick klick och så kom den på posten ända från USA. Det kan behövas lite inspiration för att sätta sig på cykeln en trött kall morgon.

Nu är det inte länge kvar till min pappalediga vecka. Två små arbetsdar kvar. Det ska bli hur kul som helst!

Dags att se om det kommit några nya intressanta inlägg på Svenska Elektronikforumet.

Tuesday, November 6, 2007

Musikmaskin

Som jag skrev i ett tidigare inlägg så fick reklamen från Gigantti mig övertygad om att jag absolut skulle behöva den tredje generationen av iPod Nano. Den gången lyckades jag stå emot men då jag helt oväntat fick ett presentkort från jobbet på 100 euro så var det bara att sätta sig i bilen. Och jag måste säga att jag är nöjd! Mycket nöjd! Vilken plutteliten högteknologisk musikmaskin Apple lyckats göra.

Det är onekligen rätt länge sedan jag skrev sist men nu blev det äntligen av. Nåja, huvudsaken jag skriver då och då fast det inte alltid blir så ofta.

Alla elektronikprojekt ligger fortfarande på hyllan så jag har inget nytt att rapportera på den fronten. Sen nångång i framtiden ska jag väl ha tid med min hobby igen men just nu finns det viktigare saker att göra.

Än en gång ska jag ha pappaledigt, i och för sig är det nästan två veckor kvar tills dess men jag ser verkligen fram emot det. Ska bli jättekul att se lite mer av Arvid igen. Efter den här omgången har jag ännu kvar tre dagar som jag tar ut runt lucia, då bär det av till Åbo med fru och barn.