Wednesday, March 26, 2008

Sjuk framför dumburken

Så har det då snart gått precis en vecka sedan jag blev förkyld. Dum som jag var så åkte jag till jobbet i torsdags trots att det hade varit betydligt smartare att stanna hemma och vila upp sig. Sen om det hade något att göra med att jag visste att det skulle vara riktigt bra lunch den dagen låter vi vara osagt. Nu efter påsk så har jag varit hemma två dar från jobbet och vilat riktigt duktigt så jag är förhoppningsvis redo att jobba igen imorgon.

Vad är nu bättre än att beställa Discovery-paketet då man är hemma och mest vill ligga i soffan med en filt över sig? Jag tror nästan jag sett 15-20 program redan. Snart tror jag 9,90€ för en månad har tjänat in sig.

Angående bilden så kan man ju fråga sig hur lyckliga Golden Circle var under 2002-2004 när de så olämpligt hade en läsksort med samma namn som den pågående epidemin. Fast efter lite googlande så läser jag nu att försäljningssiffrorna faktiskt steg...

Sunday, March 16, 2008

Mean Machine

Oj hoppsan då! Det har visst gått ett tag sedan min senaste uppdatering. Säkert har alla tiotusentals besökare/dag tappat intresset och sökt sig vidare till andra bloggar vid det här laget men ni som läser det här, ni är trogna!

Var är snön? Var är kölden? Var är behovet att använda den tjocka DL-jackan jag fick förra året? Nåja, jag klagar inte, det ska bli ganska skönt att ta bort dubbdäcket från cykeln och känna kilometrarna glida förbi utan slask och grus.

Men då vägarna blir bara och asfalten torkar upp då väcks bilintresset till liv igen. Då körkortet var färskt hade jag olika sommarbilar varje sommar: Volvo 144, Fiat 133 och sist men inte minst, Datsun 1600. Ajaj, det var tider det.