Wednesday, May 21, 2008

Ensam hemma

Det senaste året har jag inte varit ensam hemma speciellt många gånger men ikväll har jag varit det. Det är jättekul att ha en lillkille som busar och får en att skratta men ibland kan det vara så skönt att vara helt ensam och göra precis vad man själv vill. Så vad har jag gjort? Jag får erkänna att jag latat mig rätt mycket i soffan framför både "American Hotrod" och "How it's made" men det har varit så skönt! Jag har verkligen njutit.

Fast nu är det dags att vara lite produktiv, först ett blogginlägg och sedan är det dags att programmera lite åt mitt förra jobb. Extraknäck är bra men lockar inte lika mycket nu då kvällarna är så fina, annat var det då snön yrde och det var mörkt som mitt i vintern, ja det var ju i och för sig mitt i vintern.

Och Eurovisionen är på gång för fulla muggar. Gårdagens semifinal var bra men morgondagens blir troligtvis ännu bättre, för att inte tala om finalen på lördag. Ring mig inte på lördagkvällen, I'm busy... ;-)

Jepp jepp, som sagt, trevligt att vara ensam hemma men ser fram emot att Mia och Arvid ska komma hem, de ska få kramar båda två.

Foto: Mia

Sunday, May 18, 2008

Bilförsäljning

Sådärja, det tog 25 timmar, sedan var vår "kära" Saab 900 såld. Nettiauto är verkligen en riktigt bra kanal då det gäller att köpa/sälja begagnade bilar.

Är lite i valet och kvalet om jag ska ställa upp i årets upplaga av "Botniacyklingen". Men det var i och för sig väldigt kul ifjol så varför inte? Det var snudd på folkfest. Ifjol blev mitt slutresultat på 106 km 4.24,48, vi får se hur det går i år. Någon annan som är på väg?

Lillkillen verkar tycka att det är en riktigt dålig idé att pappa bloggar nu så jag får ta och avrunda...

Tuesday, May 13, 2008

Friends

Jag har haft kontakt med massor med vänner de senaste dagarna! Konstigt hur det klumpar ihop sig ibland. Jag har träffat dem IRL, via mail och telefon och det har varit så kul! Man kan nog säga att jag är rätt dålig på att hålla kontakt med mina vänner men det verkar fungera i alla fall. Huvudsaken att man träffas nångång ibland.

Som många av er redan vet så köpte vi en ny bil för 1½ vecka sedan. En Opel Astra Caravan '96. Lite medkörd och förhållandevis rostfri för att vara en Opel. Det är ju inte den hetaste bilen i stan men ett rejält kliv upp från gamla Saaben i alla fall. Någon som är intresserad? 500 euro för ett stycke Saab 900 '88. Lämnar ni vinterdäcken efter er så får ni den för 400 euro. Körd cirka 180 tkm, alltså nästan ingenting för att vara en gammal Saab.

Och om några veckor blir det resdax! Då bär det av till Österrike i Stig-Helmers fotspår. Jepp, till Kirchberg! I och för sig spelades inte filmen in där på riktigt utan i Verbier, Schweiz. Men i filmen åker de till Kirchberg och det räcker för mig.