Thursday, November 8, 2012

Vecka 12: 82,5 kg

Sitter och drömmer om kommande långrundor. Flerdagsrundor är ett nästan oprövat begrepp för mig hittills. En endaste gång för att vara exakt. Och den gången släpade jag på hopplöst mycket utrustning.

Jag hade en dröm att cykla till Åbo och det gick vägen. Sen ville jag cykla till Ryssland, det gick bra det också. Så varför inte cykla till Nordkap? Det borde väl gå? Fast inte på en dag förstås...men tre? Hmmm...

6 comments:

 1. Bra fråga, inbillar mig att det är bra att "få undan" lite mer i början. Minns att han Määenpää (Hans?) cyklade på tre där och rätt långt första dagen, var en artikel i tidningen för nåt år sedan. Är du med? ;) Finns gratis boende väl framme och på sommaren går det buss hemåt varje dag.

  ReplyDelete
 2. Tror det där är lite väl mycket att bita i för lilla mig :) Jag klarade ju nätt och jämnt 400 km i somras och att upprepa den bedriften två dagar till känns ganska omöjligt.

  ReplyDelete
 3. Men spännande låter det, det kan jag inte förneka! :)

  ReplyDelete
 4. Äh, det är ju länge till sommaren, du hinner ju träna hur mycket som helst. Finns ju också möjlighet att haka på dag två, och agera kanin den dagen följt av gemensam misär dag 3. :)

  ReplyDelete