Friday, December 10, 2010

Vecka 33: 75,6 kg

Hmmm...nåja, den här veckan gick det precis så bra som jag var värd, inget konstigt med det. Nu börjar lyckligtvis min förkylning vara på slutrakan så jag ska småningom ta tag i träningen ordentligt igen!

Bike Forums är ett riktigt intressant forum som jag följt lite nu och då i några år. Det är väldigt stort men har lyckligtvis ganska många kategorier. Den kategori som intresserar mig allra mest är "Long Distance Competition/Ultracycling, Randonneuring and Endurance Cycling". Visst är det en kort och smidig beskrivning? Nå hur som helst så har den allra första tråden (som är klistrad) alltid fångat mitt intresse och beundran. Men nu tror jag det är dags även för mig. Min stora utmaning för det kommande året blir:

2011 Century-A-Month

Det ni, det blir en utmaning det. En (lagom) solig sommardag är 160 kilometer (Century = 100 miles = 160 km) med landsvägscykeln inget stort problem, absolut inte enkelt men fullt möjligt. Nu blir alltså premiärrundan i januari! Hoppeligen mindre än -20°C och med pendlarhojen istället för landsvägscykeln, givetvis. Det kommer att bli kallt, det kommer att gå trögt, men det kommer att bli en höjdare. Ser fram emot 2011!

4 comments:

 1. HEJA HEJA! Jag är med dig mentalt, andligt och kanske till och med fysiskt någon gång...

  ReplyDelete
 2. Vilken häftig utmaning! Lycka till!

  ReplyDelete
 3. Härligt, lycka till! Själv siktar jag på att kilometrarna under 2011 ska räcka runt hela Finland, dvs 3940 km.

  ReplyDelete
 4. Tack vänner!

  Jo det blir kanske en större utmaning än jag tänkte märkte jag idag då jag cyklade till Purmo. Det var runt -20°C och det gick trögt. Var ganska så slut efter nästan två timmars slit. Då är det bara att ta det gånger FEM så får vi se hur det slutar... ;)

  Joakim: Jo vi får ta och se till att det hinns med en gemensam runda.

  Malin: 3940 km under 2011 är riktigt seriöst. Det blir 15 km varje vardag under året. Men det fixar du!

  ReplyDelete