Wednesday, August 31, 2011

En lysande idé?

Temat omotiverade bilder från Australien fortsätter tydligen...

Jo men så här är det. Det ska cyklas Century i september, så är det ju bara. Och nu såg jag ju i tidningen att Nedervetilloppet (106 km) går av stapeln 11 september så varför inte slå två flugor i en smäll? I och för sig är ju sträckan lite för kort men det är ju inget större problem att komplettera.

Så, hur många hakar på? Jag tycker vi i så fall skulle cykla loppet i relativt lugnt tempo så att alla hänger med.

7 comments:

 1. Vet du, jag tänkte på precis samma sak i dag jag också! Tycker det är en bra idé, så jag är med (men det anade du kanske).

  ReplyDelete
 2. Fick också höra talas om Nedervetilloppet idag, men datumet är lite dåligt. Får återkomma...

  ReplyDelete
 3. Nä, inget Nedervetillopp eller någon långcykling för min del den helgen. Tar nog en cykeldag senare i september istället.

  ReplyDelete
 4. Ajdå! Va synd! Nå som det ser ut nu så petar jag in Centurycyklingen 11 september. Katastrofväder (utlovat spöregn i 2-3 plusgrader) eller sjukdom kan ju i och för sig ändra på det.

  ReplyDelete
 5. Nästa år ska jag absolut anmäla mig till "24 tunnin pyöräily"! Någon annan som hakar på?

  http://www.kpnet.com/tarmo/pyoraily/24hpyoraily.html

  Tävlingen går nu i helgen men jag såg att anmälningstiden redan gått ut. Dessutom skulle det komma lite snabbt på... Men nästa år så!

  Jag har ju i och för sig i princip cyklat två 24 h lopp redan (Jakobstad - Åbo, Jakobstad - Vartius) men det skulle vara kul att testa på det som tävling. Dessutom skulle man absolut våga pusha på lite mer då man inte blir strandsatt någonstans i ödemarken om man går in i väggen. Jag är riktigt nyfiken på hur banan ser ut.

  ReplyDelete
 6. Jag har min "Finlandscykel" med i Nedervetilloppet. Jag tycker det räcker... :) -Men det låter som det blir en extra semestervecka 2012...

  ReplyDelete
 7. Joakim: Jaså han ställer upp? Ja det gjorde han väl i och för sig ifjol också tror jag. Den där extra semesterveckan under 2012 låter intressant. Var det 24h-loppet som lockade eller långcykling överlag?

  MalinJohanna: Än kan det finnas chans att följa med på långcykling i september för nu börjar även jag var förkyld så Nedervetilloppet hänger löst.

  Katarina & MalinJohanna: Är det någon helg ni tror att ni skulle vilja hänga på lite höstcykling?

  ReplyDelete