Saturday, August 27, 2011

Analys och Coopertest

Jag har suttit och tittat bakåt i mina blogginlägg. Närmare bestämt runt punkten i diagrammet. Vad var det som hände? Hur kunde en bottennotering på 74,4 kg skena iväg så där? Nu vet jag.

PRECIS där vid pekfingret så tog jag ut en pappamånad (sex veckor i mitt fall). Dessutom prickade vi in vattkoppor för barnen så det var mycket hemmatid. Tydligen åt och tränade jag alldeles fel för uppåt gick det! Sedan gjorde jag en tillfällig kraftansträngning då jag gick från 79 kg till 76 kg men sen har det gått stadigt uppåt. Nu börjar jag komma på banan med träningen igen så bara jag tar tag i matbiten också så ska jag nog börja vända trenden. En negativ derivata är ju så mycket roligare.

Smackade till med en klassisk Coopertest igår! 2600 meter blev det och för min åldersgrupp placerade det mig i övre ändan av "Good"-området. Nästa gång SKA jag springa 100 meter till för då blir det "Very Good" istället! Bara jag ger på lite mer från början måste det vara möjligt. Efter Coopertesten gick jag i 5 minuter och sedan joggade jag en lugn Coopertest hem också men då blev det bara 2100 meter. Inte konstigt med tanke på hur slak jag var i benen efter första rundan...

2 comments:

  1. Urk, coopertest! Flashback till högstadiet. Men skulle onekligen vara intressant att testa.

    ReplyDelete
  2. Coopertester i högstadiet lämnade ett bra minne för min del då jag på något konstigt sätt lyckades springa längre än en av mina kompisar som höll på med löpning i Drott, det levde jag länge på.

    ReplyDelete