Wednesday, March 26, 2008

Sjuk framför dumburken

Så har det då snart gått precis en vecka sedan jag blev förkyld. Dum som jag var så åkte jag till jobbet i torsdags trots att det hade varit betydligt smartare att stanna hemma och vila upp sig. Sen om det hade något att göra med att jag visste att det skulle vara riktigt bra lunch den dagen låter vi vara osagt. Nu efter påsk så har jag varit hemma två dar från jobbet och vilat riktigt duktigt så jag är förhoppningsvis redo att jobba igen imorgon.

Vad är nu bättre än att beställa Discovery-paketet då man är hemma och mest vill ligga i soffan med en filt över sig? Jag tror nästan jag sett 15-20 program redan. Snart tror jag 9,90€ för en månad har tjänat in sig.

Angående bilden så kan man ju fråga sig hur lyckliga Golden Circle var under 2002-2004 när de så olämpligt hade en läsksort med samma namn som den pågående epidemin. Fast efter lite googlande så läser jag nu att försäljningssiffrorna faktiskt steg...

6 comments:

 1. Haha! Alla ville väl ha en burk det stod SARS på?! Jag skulle iaf ha köpt en...

  Hoppas ni kryat på er nu! Jaså det var så god mat att du måste fara fast du var sjuk? :-D Det kan du berätta för köksorna så blir de glada.

  9,90/mån är ju faktiskt inte tok-mycket. Kanske nåt att satsa på nästa gång jag är mammaledig, för läsa då = zzzz varning.

  ReplyDelete
 2. Sjukskrivningar brukar vara bra för bloggandet! :-)

  ReplyDelete
 3. Hur många droppslangar var det du behövde? Ska i jobb på måndag så kan fixa då (nya, begagnade är bara för äckligt).

  ReplyDelete
 4. Tja 2-3 stycken skulle ju vara helt jättebra men redan en att testa med skulle vara skoj.

  Stort tack ifall det går att ordna!

  ReplyDelete
 5. Det ska nog gå att ordna. Kan hända de frågar vad jag ska ha dom till, men du skulle väl ha dom till blomvattningsexperiment? :-) Mycket bättre än krapula och magflunsa som brukar vara orsaken till att personalen tar hem droppslangar etc! :-D

  ReplyDelete
 6. Oj, jag har visst missat att det har kommit några nya inlägg här - men KUL! :)

  Hoppas du tillfrisknat nu... :)

  ReplyDelete