Friday, July 13, 2012

Två månader senare

Veckorna har rullat på i en väldig fart och inspiration att skriva blogginlägg har inte funnits. Men efter påtryckningar från flera håll så får jag väl göra ett försök.

Ja vad har hänt de senaste två månaderna? Både mycket och lite. Efter många om och men är gamla bilen såld. På bilden passar jag t.ex. på att få en läckande bilventil fixad. Jag undrar just hur vanligt det är att folk kommer cyklande med ett bilhjul? Det kändes konstigt i alla fall. Istället för den gamla bilen har vi nu en nyare. Audi har "alltid" varit mitt favoritbilmärke så nu prövar vi på det. Jag är väldigt nöjd så här långt.

Som jag skrev i slutet av april så halshögg jag ju nästan min Surly-cykel men nu är den bättre än någonsin igen. Nya schyssta hjul byggda på XT-nav med DT Swiss fälgar och ekrar. Och nu har jag bockstyre på den igen. Denna gång ett annat bockstyre än sist och nu känns det mycket bättre!

Träningen har det väl varit lite sådär med. EN gång har jag cyklat över 100 km under 2012 och det var igår då jag cyklade 100,09 km... Sen finns det väl en handfull rundor mellan 30 och 50 km. Snudd på dåligt. Men men, jag hoppas på långrunda nästa vecka! Det kan ju i och för sig regna bort, men då får det bli veckan efter.

"Nattcykling" är förresten något jag kan rekommendera! Otroligt vad det är skönt ute där runt midnatt nu på sommaren.

1 comment:

  1. Välkommen tillbaka! hälsar en av påtryckarna

    ReplyDelete