Saturday, July 5, 2008

The hills are alive...

Österrike var riktigt trevligt! Underbara vyer! Vet inte riktigt om man som man får säga så... Jag ska väl hålla mig till att säga att de hade fina bilar i München och sånt.

Om någon är fundersam om man faktiskt kan ta sig fram i Alperna med barnvagn så är svaret entydigt, JA! Visst finns det ju ställen där det mer eller mindre inte alls går att ta sig fram vare sig man har barnvagn eller inte men så där överlag så går det hur bra som helst. Tydligen tycker de om att kunna köra bil lite överallt för det finns massor med små slingrande grusvägar lite här och där och de är egentligen bara mysiga då de slingrar sig fram. Och gräsmattorna (jo det ser faktiskt ut som gräsmattor) är så kortklippta (av djur antar jag?) så det är bara att strosa fram hur som helst även där.

Hemma med Arvid ikväll, Mia är på möhippa och oj vad bra det går! Nu har det gått 9 timmar och Arvid är hur nöjd som helst.

3 comments:

  1. Jag tycker det är sunt att du som man har ögon för annat än bara bilar och sånt. ;-)

    ReplyDelete
  2. Förresten får du gärna uppdatera länken till mig, eller om det inte är manligt att länka till en syblogg får du helt enkelt ta bort den. Nån fotodagbok som fungerar existerar inte för tillfället, tyvärr. Allt har sin tid...

    ReplyDelete