Wednesday, May 21, 2008

Ensam hemma

Det senaste året har jag inte varit ensam hemma speciellt många gånger men ikväll har jag varit det. Det är jättekul att ha en lillkille som busar och får en att skratta men ibland kan det vara så skönt att vara helt ensam och göra precis vad man själv vill. Så vad har jag gjort? Jag får erkänna att jag latat mig rätt mycket i soffan framför både "American Hotrod" och "How it's made" men det har varit så skönt! Jag har verkligen njutit.

Fast nu är det dags att vara lite produktiv, först ett blogginlägg och sedan är det dags att programmera lite åt mitt förra jobb. Extraknäck är bra men lockar inte lika mycket nu då kvällarna är så fina, annat var det då snön yrde och det var mörkt som mitt i vintern, ja det var ju i och för sig mitt i vintern.

Och Eurovisionen är på gång för fulla muggar. Gårdagens semifinal var bra men morgondagens blir troligtvis ännu bättre, för att inte tala om finalen på lördag. Ring mig inte på lördagkvällen, I'm busy... ;-)

Jepp jepp, som sagt, trevligt att vara ensam hemma men ser fram emot att Mia och Arvid ska komma hem, de ska få kramar båda två.

Foto: Mia

No comments:

Post a Comment