Friday, April 24, 2009

S80P30: 83,3 kg

Okej, det här var lite oväntat. Var tveksam till att jag skulle ha några framgångar alls den här veckan och så blir det -1,3 kg. Nåja, jag är inte den som klagar. :) Väger man sig bara en gång i veckan så får man ju räkna med ganska radikala hopp hit och dit, det är ju så olika vad man väger från en dag till en annan. Jag utgår ifrån att det inte blir så stora resultat till nästa vecka, någon måtta får det ju vara men den här veckan räcker mer än väl till två veckor.

Hur har då veckan varit? Jo mina dagliga snabba långa promenader har fortsatt, muskelövningarna likaså och maten har också varit under kontroll. En bra vecka igen alltså och nu är jag mer än halvvägs till mitt mål. 80 kg är ju målet men sen behövs det ju som jag skrev tidigare nångång också lite marginaler.

Och för nytillkomna läsare, vad är då detta? Kryptiska tecken hit och dit. Jo S80P30 står alltså för "Sub 80 Post 30", alltså "Under 80 kg Efter 30 år" om det är någon som inte är lika stor hejare på latin som jag. Det var dags för en förändring och att göra det när jag fyller 30 kändes som en lämplig tidpunkt. Att gränsen blev satt vid 80 kg kommer väl i princip från att det är ett väldigt jämnt tal och så råkar det också vara så att gränsen för "normalvikt" enligt BMI (inte så tillförlitligt) är precis vid 80 kg för min längd. That's it, och snart är jag där.

No comments:

Post a Comment