Friday, June 4, 2010

Vecka 06: 82,0 kg

Fler skor men samma vikt. Köpte mig ett par nya cykelskor som är lite diskretare och mer praktiska än mina renodlade landsvägsskor. Det går till och med att gå med dem! Hittills är jag väldigt nöjd.

Vikten då? Ja den stampar tydligen kvar på sitt ställe. En viktminskning på 200 gram på två veckor är ju inte någon svindlande takt direkt. Som vanligt har jag bara mig själv att skylla.

Tyvärr blir följande vecka krånglig. Studentkalas på lördag och söndag med allt vad det brukar innebära och sen på måndag drar jag till Ekenäs och stannar där till och med onsdag, det vet man inte heller hur det slutar. Sen är det plötsligt torsdag med efterföljande fredagsvägning. Till råga på allt blir det knappast några joggingturer för min ena fot mår riktigt illa sedan jag tog en 10 km runda för några kvällar sedan. Jag haltar fram som en överkörd katt... Och cykla hinner jag inte göra många gånger.

Så vad göra? Egentligen finns det ju bara en bra lösning. hålla kaloriintaget på en vettig nivå den kommande veckan. Den som lever får se.

2 comments:

  1. Du ska inte cykla till Ekenäs och tillbaka då, undrar hon som stampar i takt.

    ReplyDelete
  2. Ja inte mig emot. Du kan ju börja med att övertala resten av min familj att jag kommer att vara borta från och med nu ungefär till 13-14 juni nångång, om man räknar bort ti & on. 1000 km tar ju trots allt sina dar...

    ReplyDelete