Friday, September 14, 2012

Vecka 05: 82,0 kg

-0,4 kg, det borde jag vara jättenöjd över men det känns ändå lite snopet för i förrgår var det -0,7 kg. Men det är möjligt att nästa veckas resultat blir ännu bättre tack vare det. Jag är bara så ivrig att komma under 80 kg så bloggens namn börjar stämma igen efter ett långt uppehåll.

Löpningen fungerar fortfarande och det är jag väldigt tacksam för! Fick för mig att göra en Coopertest i tisdags och resultatet (2,62 km) är väl okej men jag trodde verkligen det skulle bli mera för förra gången (ifjol) sprang jag 70 meter längre. Nä men va konstigt, kollade nu när jag sprang ifjol och det var 10 sep istället för 11 sep detta år. Det känns lite som att jag helt enkelt SKA över 3000 meter nångång. Jag får väl helt enkelt träna. ;) I tisdags fick jag galet mycket stickningar mot slutet fast jag nästan aldrig brukar få det så lite påverkades jag absolut av det. Glömde också pulsbältet vilket var synd för det är absolut maxpuls som gäller de sista minuterna.

Är i valet och kvalet om jag ska ställa upp i Nedervetilloppet på söndag, omöjligt är det inte.

2 comments:

  1. Hej! Svarade aldrig på ditt mail (jag är bra på att skjuta upp sånt ;)), men det var intressant att läsa. Jag sprang ju i och för sig inte i Italien (jag var i Ungern), men värmen var säkert densamma ;)

    ReplyDelete
  2. Nog ska vi väl cykla på söndag?? :)

    ReplyDelete