Friday, October 12, 2012

Vecka 09: 79,5 kg

Jag är jätteglad att trenden fortsätter. -0,5 kg visar att det (för mig) är ett vinnande koncept jag håller på med. I nio veckor har jag tappat minst 0,4 kg per vecka och nu börjar jag verkligen känna skillnad. Allting är så mycket lättare. Dessutom känns det skönt att bloggen gör skäl för sitt namn nu igen.

Träning har det väl (som vanligt) inte blivit så mycket av men två gånger har jag kommit mig ut och sprungit under veckan. Och så vardagspendlingen förstås. Idag var det alldeles jättefint då solen tittade fram på hemvägen från jobbet.

På tal om cykling så smider jag lite planer om långcykling på måndag eller tisdag. Och den här årstiden innebär långcykling cirka 100 km men kanske century om vädret är trevligt. Vart? Ja så långt har jag inte kommit i planeringen ännu.

3 comments:

 1. Bara inte jobbet skulle vara i vägen skulle jag gärna hänga med på långcykling. Jag är 92 irriterande kilometrar från 3000 km!

  ReplyDelete
 2. Synd att du inte kan joina! Det hade varit trevligt. Är så nyfiken på hur det går med huset ert! Dessutom lovar de sol på måndag!

  Är det 3000 sedan nyår? Eller du kanske helt enkelt inte cyklar på vintern?

  ReplyDelete
 3. Vi ska flytta nästa vecka, så det är inte bara jobbet som sätter käppar i hjulen för långrudan. Men det är roligt att flytta den här gången, så jag ska inte klaga. Det är bara att komma förbi och kika nån gång till huset då ni är i knutarna!

  3000 km sedan jag inledde cykelsäsongen i våras. Men jag har inte räknat in jobbcyklingen på mommocykeln. Jag brukar cykla till jobbet om det inte är alltför besvärligt före.

  Hoppas det blir fint väder på din långcykling! Enjoy!

  ReplyDelete