Tuesday, November 6, 2007

Musikmaskin

Som jag skrev i ett tidigare inlägg så fick reklamen från Gigantti mig övertygad om att jag absolut skulle behöva den tredje generationen av iPod Nano. Den gången lyckades jag stå emot men då jag helt oväntat fick ett presentkort från jobbet på 100 euro så var det bara att sätta sig i bilen. Och jag måste säga att jag är nöjd! Mycket nöjd! Vilken plutteliten högteknologisk musikmaskin Apple lyckats göra.

Det är onekligen rätt länge sedan jag skrev sist men nu blev det äntligen av. Nåja, huvudsaken jag skriver då och då fast det inte alltid blir så ofta.

Alla elektronikprojekt ligger fortfarande på hyllan så jag har inget nytt att rapportera på den fronten. Sen nångång i framtiden ska jag väl ha tid med min hobby igen men just nu finns det viktigare saker att göra.

Än en gång ska jag ha pappaledigt, i och för sig är det nästan två veckor kvar tills dess men jag ser verkligen fram emot det. Ska bli jättekul att se lite mer av Arvid igen. Efter den här omgången har jag ännu kvar tre dagar som jag tar ut runt lucia, då bär det av till Åbo med fru och barn.

4 comments:

 1. Ja, det är en lustig liten mackapär! :-) Har du tips på vad man kan skaffa snyggt fodral till den? Tänkte det vore ett julklappsförslag åt Thomas. Vet inte vad jag ska ge honom i julklapp...:-/ Tips mottages gärna! :-)

  ReplyDelete
 2. Nej tyvärr har jag inget bra förslag. Jag skulle också vilja ha något slimmat litet fodral att stoppa in den i. Som det är nu går det ju absolut inte att ha den i samma ficka som t.ex. nycklar och liknande.

  ReplyDelete
 3. Finländska kvinnor brukar ju vara bra på handarbete. Varför inte virka ett fodral? ;-)

  ReplyDelete
 4. Ha ha! Du pikar nog åt fel finländsk kvinna...;-) Jag kan sticka rutor och virka EN rad. Så tyvärr. Sticka ett fodral kanske. Sy jovisst. Men tror han mer är ute efter något typ väldigt slimmat läderfodral med liten "plastruta" att kika genom...? Kanske? Såna måste de väl tillverka? Eller så får jag ta fram virkstickorna och börja knåpa...(maaaammaaaa, kom å hjääälp!)

  ReplyDelete