Friday, October 1, 2010

Vecka 23: 80,1 kg

Berg- och dalbanan fortsätter. Om än i mikroformat men jag pendlar på mellan 80 och 81 kg. Funderar på att skärpa mig lite så jag kommer under 80-stecket nångång igen....

Har börjat springa lite smått efter att ha vilat upp mig ordentligt efter Botnialöpet. Det tog ungefär 1½ vecka innan det kändes ok men nu är jag igång igen!

På bilden ser man cykelkärran jag släpade hem på flyget från Stockholm. Än så länge är lillebror lite för liten att komma med men mot våren får de åka med båda två. Det ska bli otroligt skönt och praktiskt att kunna cykla med båda samtidigt. Cykelkärran är en Trek GoBug och än så länge är jag mycket nöjd! Fler uppdateringar kommer absolut att komma angående kärran, speciellt mot våren när den kommer i användning på allvar!

3 comments:

  1. Kärran ser ju ut att vara hur bra som helst. Ordentligt med utrymme ovanför huvudet också, Elias tycker vår är för låg. Kan man använda den som barnvagn också?

    ReplyDelete
  2. Oj, sent svar...

    Jo höjden var ett av argumenten för att köpa den, känns ju trist att växa ur vagnen för snabbt.

    Jag är faktiskt inte säker om det finns tillbehör för barnvagnskonvertering men det finns i alla fall möjligheten att klicka fast grejer på båda sidorna där framme. Och ett handtag att hålla i där bak, dock bara just ETT handtag.

    ReplyDelete