Friday, January 28, 2011

Vecka 40: 75,4 kg

Jag trodde den här veckan var ett riktigt bottennapp träningstidsmässigt på grund av att jag varit förkyld men då räknar ihop vad jag tränat sedan förra fredagmorgonen så blir det faktiskt nästan 7 timmar i alla fall. Jag har i och för sig gått precis alltihop och det är ju lite ensidigt. Däremot har jag gått (snabbt iofs) 41,88 km så snudd på marathondistansen. Och 37,23 km har varit med barnvagn av något slag. Om man tittar riktigt noga på bilden så ser man att jag har cykeldatorn på handtaget på vagnen. Det är snudd på lite nördigt att ha GPS på barnvagnen men jag vill ju logga min träning.

Januaris träningstid är snart ihopsamlad, det fattas bara 44 min och 8 sek och det borde minsann inte vara något problem på fyra dagar, speciellt då jag sluppit förkylningen nu.

Vikten den fortsätter att oscillera runt 75 kg. Bara jag kommer igång med lite hårdare träning reder det väl upp sig småningom. Dessutom borde jag skärpa till mig lite matmässigt, det har svävat iväg lite vilket tydligen inte är okej om jag inte tränar rätt hårt samtidigt.

Jag fick lite cykeldelar/tillbehör på posten, mest till landsvägscykeln inför sommaren. Jag hoppas ju på att den ska ta mig långa sträckor. Bland annat ett aerostyre som gör att man får en lite mer ihopkrupen (men ändå bekväm) sittställning vilket ökar hastigheten eller sänker energiförbrukningen märkbart. Det är dessutom riktigt skönt och behövligt att få avlasta händerna lite mellan varven. Bild kommer småningom.

1 comment: