Friday, April 22, 2011

Vecka 52: 77,2 kg

Och plötsligt är snön nästan borta, underbart! Men märk väl att jag skrev "nästan" för jag och Arvid hittade minsann en hel del snö i Sammetsskogen ute vid Fäboda under en liten picknick i vårsolen. Dessutom missade jag tydligen den huvudsakliga vandringsleden ett tag vilket ledde till lite offroad-cykling till Arvids glädje.

Sen när vi äntligen kommit ut till andra sidan och jag cyklade längs en grusväg så var den på två ställen översvämmad av smältvatten. Första gången var inget problem alls och det samma trodde jag ju om det andra stället men till sist blev det så djupt att det inte längre gick att ta kortkorta vågräta tramptag utan det var bara att svepa runt fötterna i det kanske 25 centimeter djupa vattnet. Men i övrigt gick det bra!

Min lilla utmaning att hinna till 75 kg tills vecka 52 blev det ingenting alls av men så går det ibland.

Nu borde jag småningom hitta tid att vårputsa pendlarhojen. Ny kedja och bakdrev ligger och väntar sedan länge men i och för sig måste jag nästan vänta tills jag får mitt nya baknav.

3 comments:

 1. När skall du cykla Century #4? undrar en nyfiken.

  ReplyDelete
 2. Det är jag också nyfiken på! ;)

  Söndag eller måndag så där preliminärt. Sen får onsdag vara en reservdag och lördag (sista dagen i månaden) en extrem reservdag men före jag utnyttjar det alternativet tror jag nästan att jag far efter jobbet nånkväll...skulle kännas för riskabelt att spara det till sista dagen i månaden. Men som sagt hoppas jag på söndag eller måndag!

  ReplyDelete
 3. De lovar ju vackert väder hela påskhelgen, så hoppas du har möjlighet att cykla nu. Kanske inte så mycket trafik nu heller? Eller är det kanske påsktrafik på måndag? (De brukar ju tala om jultrafik?)

  ReplyDelete