Friday, April 1, 2011

Vecka 49: 76,0 kg

Man skulle kunna tro att det är ett aprilskämt dagen till ära men det stämmer faktiskt. -2,6 kg sedan i fredags och nu har jag fortfarande tre veckor på mig att nå 75 kg. Det borde väl lyckas tycker man?

Vad har jag då gjort för att förtjäna detta? Givetvis är det till största delen vätska så jag förväntar mig inte några stora framsteg till nästa vecka. Hela veckan har jag varit riktigt hård med vad jag ätit. Ja en kväll åt jag lite popcorn, det är den enda utsvävningen. Dessutom kanske hälften så stora portioner. Förutom sallad då, mycket sallad! På jobbet brukar jag äta sallad och lite kött. Ris, potatis, pasta och bröd brukar jag hoppa över där. Hemma äter jag rätt normalt. Inga kakor, ingen glass ja ingenting förutom bra vanlig mat.

Träningsmässigt går det också helt okej. I mars fick jag dock ihop lite mindre än 31 h (paradoxalt nog på grund av sportlovet på jag tränade NOLL) men totalt sett ligger jag på plus ett antal timmar.

Småningom börjar det bli dags att planera nästa Century men rutten jag redan tidigare skissat på får jag kanske ändra lite för jag börjar ju inse att det kanske blir dags att plocka fram racern! Och då skippar man gärna grusvägar.

För tillfället har jag metallavdelningen på jobbet att bygga ihop ett riktställ åt mig. Jag har bestämt mig för att lära mig bygga/rikta hjul. Fick dessutom den goda nyheten att Cyclecomponents skickar ett nytt XT-nav åt mig, tyvärr dyker det upp först om ungefär 2 veckor.

5 comments:

 1. Bra kämpat! När jag såg viktkurvan innan du skrivit inlägget tyckte jag det såg ut som magafari, tur att det inte var så.

  ReplyDelete
 2. Förresten upplåter jag gärna mitt bakhjul som övningsobjekt, det känns inte stabilt efter vintern.

  ReplyDelete
 3. Bra jobbat! Det var en viktnedgång som heter duga. Det brukar göra susen att dra ner på ris, pasta och bröd.

  ReplyDelete
 4. Du är en riktig hårding! Väntar inga stora resultat för mig, besök ihelgen. Inga sötsaker men det blir ju ändå man äter lite "fel" mat om man vill uppnå goda resultat. Men jag hinner! Jenny

  ReplyDelete
 5. MalinJohanna: Nä lyckligtvis inte något magafari! Jo gärna tar jag mig an ditt bakhjul sen när jag har delarna som krävs.

  Katarina: Jo det verkar faktiskt vara så.

  Jenny: Jo det är alltid farligt med besök! ;)

  ReplyDelete