Tuesday, June 28, 2011

94,8 km

Kotipizzaskylten i Tervajoki gjorde det lätt att trotsa cykeldatorns uppmaning att svänga till höger så nu sitter jag med fånigaste frisyren på länge och väntar på BBQ-Kotzone. Det går fortfarande bra men de riktigt lättrampade benen har gömt sig lite så en paus passar nog bra. Det blåser svag vind men tyvärr rakt i ansiktet och det har sänkt medelhastigheten till under 25 km/h men ingen fara. Väldigt lite trafik och stråålande fint väder. Armvärmarna har jag tagit av men benvärmare och mössa har jag faktiskt ännu, tycker det är rätt gosigt så. Hmm, men var är pizzan nu då?

3 comments:

 1. Kämpa på! Hoppas pizzan gör susen!

  ReplyDelete
 2. -Man blir ju allt lite sugen... på PIZZA alltså. :)

  ReplyDelete
 3. Det var den sämsta Kotipizzan någonsin, alla kategorier... Men som energikälla funkade den ypperligt och det var ju det viktiga.

  På tal om mat och mage så funkade magen bäst vad den gjort på någon av långrundorna i år. Jag brukar få lite så där olustig känsla i magen efter att ha cyklat länge och ätit och druckit konstiga saker men det funkade perfekt den här gången. Och tur det! Eller lite illa mådde jag en gång men det sammaföll med min totalsvacka efter Aura. Då jag inte riktigt visste hur jag skulle ta mig fram till Åbo trots att det var så lite kvar... Men lite energidryck och några druvsockertabletter senare så kvicknade jag till och kunde spurta till Åbo för att hinna under 24 timmar.

  Jo alla ni 10.000-tals låg- och högstadieelever som läser den här bloggen, energidryck är helt okej! Men ska vi säga en burk/flaska per 100 km cykling? Och gärna på natten...

  ReplyDelete