Tuesday, October 9, 2007

Keep on rollin' baby

En sak är säker, Arvid har lärt sig att rulla. Ibland får har riktigt rullfnatt. T.ex. igårkväll när han borde ha varit rätt så trött så rullade han från rygg till mage 10-15 gånger på två minuter. "Varför inte lämna honom på mage då?", kan man undra. Jo men då blir han gnällig, han vill ju rulla och har glömt bort hur man rullar från mage till rygg så då får man agera tillbakarullare men det gör jag så gärna så! Är han pigg så tycker han nog att det är helt ok att ligga på mage en stund.

Jag märker att jag blir sämre och sämre på att komma mig för att skriva blogginlägg, det är lite synd. Den största orsaken (och förhoppningsvis enda) är tidsbrist, jag hinner helt enkelt inte. Men jag vill! Det får helt enkelt bli så ofta det passar. Ni får pusha på lite då det går för länge mellan inläggen.

På tal om rullande bilar så börjar Saaben vara i skick igen. Köpte en ny fin Kamasa Tools-verktyssats förra veckan så nu är det hur kul som helst att skruva igen. Och livstids garanti på verktygen är inte helt fel. Går någon del sönder får jag en ny del från affären direkt.

3 comments:

  1. Hehe :-) Det verkar kul att vara farsa!

    ReplyDelete
  2. Jo det är absolut kul! Rekommenderas! ;-)

    ReplyDelete
  3. Skojigt med "full rulle"! :-D Vad härligt att han rullar på så glatt. Det går minsann snabbt framåt!

    ReplyDelete