Monday, July 18, 2011

Sammanfattning vecka 28

Förra veckan var en bra vecka för det var då jag tog tag i träningen igen! Sluta slappa och på med löpardojorna och ut och spring! Fast jag började i och för sig veckan med en vilodag...

Sen "mjukstartade" jag med lite backintervaller i pulkbacken här nära oss. Den är relativt hög så den är riktigt lämplig för det. Sen en kort runda dagen efter. Tog en vilodag och så en lite längre runda med efterföljande armhävningar, situps och lite hantlar. Jag måste verkligen börja träna överkroppen lite också. Cykling är ju verkligen rätt så benbetonat.

Sen på lördag kom jag äntligen mig för att cykla "Sandåsenrundan" igen. Alltså Sandsund - Bennäs - Lövö - Sandåsen - Staffansnäs - Sandsund. Lyckades få till en medelhastighet på 32,8 km/h och rundan är 21,5 km.

Men sen på söndag så drog jag till med 50 km/h cykling med cykelkärran + två samarbetsvilliga barn. Glass vid Fäboda kaffestuga så var det bara att trampa vidare sen!

Jag är riktigt nöjd med veckan! Säkert lika nöjd som personen som var ut och finkörde till Seljes med sin Fiat 124 Sport då vi var på Centurycykling.

4 comments:

 1. Sandåsenrundan... låter nostalgiskt. Tar vi repris på den i sommar?

  ReplyDelete
 2. Låter som att du är bra på gång med träningen! Och i den här farten kanske det blir Botnialöpet i september?

  ReplyDelete
 3. Usch, kan du inte vara lite latare? ;)

  ReplyDelete
 4. Joakim: REN nostalgi! Ja om vi får det att passa på någon vänster?

  Katarina: Jag VAR bra på gång med träningen men nu har jag ju knappt gjort något på fem dagar! Jag får skärpa till mig!

  MalinJohanna: Your wish is my command! (tydligen...)

  ReplyDelete