Wednesday, July 27, 2011

Vecka 66: 80,6 kg

Vi drar till fjällen, fest hela kvällen. Ute och glider med snowb...nä tillbaka till verkligheten. Jo vi drar till fjällen men om jag ägde en snowboard hade den snällt få vänta hemma. Istället sätter vi våra cyklar på taket och kör iväg till Vuoggatjålme som ligger i Sverige, nära Norska gränsen. Därför kör jag min fredagsvägning redan nu och sen blir det bloggdvala i ungefär en vecka.

Men som jag redan skrev, cyklarna ska med! Bilden ovan är två år gammal men från samma plats. Och gamla racern. Den nya borde också få pröva på lite riktiga berg men den här gången blir det Surlyn som får äran att komma med för nu blir det familjecykling!

Den här bilden är förresten en av åtta bilder jag ska ställa ut vid Humlefestivalen.

5 comments:

 1. Trodde först att du körde med en av cyklisternas otaliga dödssynder: olika flaskor i hållarna, men den ena var bara fylld med en mörkare vätska :) Fin bild var det! Ha det så bra på resan!

  ReplyDelete
 2. Oj hur kunde du tro det! :O

  Nä men jag bryter nog dödssynder på löpande band! Igår var jag ut en sväng med ett par Adidas-shorts och T-shirt. Inte bra! Ja dessutom hade jag en stiftmaskin och en plansch med mig. Ja och första halvkilometern hängde det dessutom två påsar med glas och konservburkar på bockstyret som skulle till återvinningen! Jag får vara glad att jag kom hem med livet i behåll.

  Orakade ben, ibland benvärmare utan armvärmare. Det händer att glasögonen är innanför remmarna på cykelhjälmen. Styrstammen är svängd "fel" väg. Ibland är strumporna inte vita och lagom långa! Nä nu vågar jag inte skriva mer...

  ReplyDelete
 3. Det är inte lätt med alla cykelregler. Shorts och t-shirt är väl godkänt, är det Adidas som inte är okej i cykelkretsar? Jag vet i alla fall att det inte är okej med långa tights och t-shirts, men långärmad tröja och shorts går bra :)

  Nä, tur att jag inte är cyklist, jag skulle nog bli lynchad.

  ReplyDelete
 4. Nja det var nog mest det faktum att jag inte hade cykelbyxor jag tänkte på. Men nu då jag tänker efter så gör väl Adidas inga cykelkläder alls?

  ReplyDelete
 5. Jag vet inte alls vem som gör cykelkläder faktiskt. Min sambo cyklar en del (främst Botniacyklingen varje år), men hans träningsklädsgarderob är under all kritik. Men han har cykelbyxor och en (1) cykeltröja faktiskt :)

  ReplyDelete