Friday, July 16, 2010

Vecka 12: 80,0 kg

Insane! Det är faktiskt helt galet att jag lyckades hålla vikten och till och med gå ner en liten aning sedan förra veckan. Jag har varit på exakt noll motionspass på grund av semesterresa med efterföljande förkylning. Men det är klart, jag fick några motionspass i Stockholm i form av promenader. Till exempel började vi med att gå från Vikingterminalen ända in till T-Centralen, det var så fint och trevligt väder. Och vi reste inte direkt lätt med dubbla vagnar, dubbla kappsäckar och diverse andra väskor.

Nåja nu är det hur som helst exakt en vecka kvar till Jakob halvmarathon och jag har fortfarande inte ett par lämpliga skor, jag har helt enkelt inte kommit mig till Vasa än men nu börjar det bli hög tid!

Dessutom har jag en ny landsvägscykel på gång. En begagnad Trek 1500 som jag tyvärr knappast hinner få innan Botniacyklingen då den måste komma sig från Stockholm på något sätt men det ska bli otroligt kul med ny cykel!

Men nu är det nära till den magiska gränsen! Eller jag står ju precis på den men jag är inte under den ännu... Lite vill jag gärna gå ner till, kanske 2-3 kg men jag är riktigt nöjd hittills! Tittar jag lite i bakspegeln så vägde jag 88,5 kg i januari så det har ju hänt en del sedan dess.

1 comment: