Saturday, September 10, 2011

Vecka 72: 81,0 kg

Okej! Då drar utmaningen igång! Jag hade siktat på en startvikt på 82 kg men av någon konstig anledning vägde jag 81 kg. Nåja inget fel med det men då får målet bli 76 kg istället för 77 kg. Innan jul. Konstaterade att det är 15 veckor (istället för 14) till den 23 dec då jag har fredag som vägningsdag men så får det bli.

Har fejkat till en optimal kurva här ovanför. Det är alltså innan högra kanten på diagrammet tar slut som jag förhoppningsvis passerar den gröna linjen. Den röda linjen markerar startvikten. För att nå detta mål (på 15 veckor) är det -0,33 kg i veckan som gäller. Någon omöjlighet är det verkligen inte, ett exempel finns ju till och med redan i diagrammet i form av en brantare kurva än så.

Det blir intressanta veckor det här!

4 comments:

 1. Lycka till! Ska du förresten vara med i Botnialöpet nästa helg?

  ReplyDelete
 2. Tack! Nä det ser nog ut som jag står över. Egentligen vågar jag inte riktigt försöka mig på ens 16 km. Har ju inte sprungit längre än 5-6 km på väääldigt länge nu, ja det måste ju vara då vi var på vår marathon-runda. Vill inte riskera något i det här skedet. Dessutom är det ju EXTREMT dyrt att anmäla sig nu (50 euro). Jag menar, man får ju cykla 24 timmarslopp i Kälviä för samma peng... ;)

  ReplyDelete
 3. Wohoo! Blir bra det här! Jag körde igång idag då! :)

  ReplyDelete
 4. Vad synd! Jo, man får nog mera för pengarna i Kälviä. En intressant tävling det också!

  ReplyDelete