Wednesday, September 12, 2007

LOST

Hösten är här och TV-serierna drar igång igen. Några av de jag följer med är:

- LOST
- Amazing Race
- Desperate Housewives
- Scrubs
- Studio 60 on the Sunset Strip

Serier som redan är sedda och avslutade:

- Friends
- Cold Feet
- Seinfeld
- Sex and the City
- The O.C.
- Joey

Jag tycker fortfarande att Friends är oslagbar etta. Tror det tar rätt många år innan någon tar den platsen. Vilken otrolig mängd med citat och fraser man tagit därifrån...

En serie som jag med stort intresse följer med är LOST. Den första säsongen var nästan magiskt bra men sen har det väl eventuellt gått lite nerför men nu är spänningen på topp igen! Hur ska serien fortsätta efter den storartade cliffhangern? LOST känns som ett väldigt bra substitut till Expedition Robinson som jag saknar stort! Så pass att jag satt första säsongen av Survivor på bandning...

Men nu ska jag avrunda, Studio 60 on the Sunset Strip börjar om några sekunder, iofs är det ju bara att trycka på pause, vem klarar sig utan TimeShift längre?

4 comments:

 1. TimeShift? Nåt sånt extravagant har vi inte ännu. ;-) Ska bli spännande att få se fortsättningen av LOST. Jag är bara så rädd att de ska "förstöra" fortsättningen och göra att det inte alls blir lika bra. Men vi får se! Kanske lyckas de?! Just nu tycker jag vi har mer att se på än vi har tid. Nu har ju Desperate Housewives börjat igen, och så kommer också House, Idol 2007, Heroes (TVÅ gånger i veckan! :-O Rackare...), Jericho...De är dom serierna via alltid följer. Och så kommer Joey och Amazing Race på söndagar. :-) Voi voi, och så ska man hinna med nåt annat än att se på tv där emellan. ;-)

  ReplyDelete
 2. Det kommer faktiskt nästan FÖR många bra serier för tillfället så det är några jag med flit inte följer med. T.ex. House, Prison Break, Heros, 4400, ja listan tar aldrig slut...men det gör tiden... ;-)

  ReplyDelete
 3. Ah, 4400 har säsongsuppehåll. ;-) Tror jag. Jo, vi har svårt att bolla vad vi ska se på just nu. Det är nog House som stryker med först tror jag. Tror jag med flit låter bli att banda det. Men Prison Break, det är så spännande så måste nog se när vi sett allt hittills. Heroes var lite för spännande för mig, men nu har vi ju fastnat redan, och jag kan ju blunda...;-) Desperate Housewives tog mig "by suprise", hade inte räknat med att det skulle börja redan. Puh! Men nu med flytt och allt så hamnar säkert flera program på hälft iaf en tid. Men vi ska se. Bra det finns att se på iaf.

  ReplyDelete
 4. Jag har varit skeptisk till Friends länge, men efter att träget ha tuggat mig genom första säsongen under större delen av sommaren börjar det faktiskt lossna. nu kan jag få för mig att se Friends även av andra orsaker än att jag inte har något annat att se på, eller inte har tid att se på något annat, och det händer t.o.m. att jag ser två avsnitt åt gången!

  Cold feet har jag också sett och gillat, och så håller jag på med bl.a. Six Feet Under som visade sig vara en grymt positiv överraskning! fast jag har nog egentligen lite morbid smak när det gäller tv-serier, andra favoriter är ju CSI och Mitt liv som död. och storfavoriten De drabbade är ju också full med död...

  ReplyDelete