Friday, September 28, 2007

Nattbesiktning

Igår prövade jag på något nytt: Nattbesiktning. Det är något som A-Katsastus ordnar två gånger i året men som jag aldrig hört talas om tidigare. Ett mer korrekt namn skulle säkert vara Kvällsbesiktning för de har öppet till 23:00. Hur som helst, vid 19-tiden startade jag upp Saaben och åkte iväg. Det var 4-5 bilar för mig i kön så jag behövde inte ens vänta speciellt länge. Dessutom skulle man ha fått gratis Suomi-korv men jag hade precis ätit så den fick de behålla.

Så, hur gick det? Mja, två 1:or och en 2:a så det blir till att åka dit igen inom en månad men jag är rätt nöjd ändå. Den ena kulleden som inte blev bytt för nån vecka sedan klagade de inte alls på i år fast de gjorde det ifjol, lite konstigt faktiskt. Bromsljusen funkade inte alls typiskt nog, därav 2:an, det är brytaren som krånglar igen. Sen var det en stötdämparbussning och ena reflektorn som ska åtgärdas så bara småsaker egentligen. Kakbit, som man så skämtsamt säger...

Sista dagen på jobbet inför min lediga vecka, hur trevligt är inte det? Ska bli hur kul som helst att vara hemma på dagarna och ha lite mer tid med Arvid, nu då han har börjat vända sig från rygg till mage och allt. Så i princip skulle han ju kunna ta sig fram på egen hand nu, rull rull rull och plötsligt skulle han vara ute i hallen. I och för sig skulle det säkert ta några timmar... ;-)

1 comment:

  1. Man ska aldrig vara så säker. Innan man vet ordet av så slås man av "Var är han/hon???!????!!???" och inser att barnet tagit sig flera meter bort utan att man sett det, och tackar sin skapare att det inte gick illa.

    Ah, hoppas Saaben fixade del två bättre. Men det var ju bara "små" saker (sa du iaf?) så det var ju tur!

    ReplyDelete