Saturday, September 8, 2007

Number 1

Egentligen var det bara en tidsfråga. "Alla" bloggar ju så varför inte börja? Man väljer ju själv hur mycket tid man är beredd att lägga ner på bloggen. Jag ser den här bloggen som ett sätt att hålla kontakt med mina vänner.

Så, nu börjar jag. *NU* Där gick starten...

Exakt vad min blogg ska rikta in sig på har jag inte bestämt men det visar väl sig under resans gång. Gissningsvis kommer jag att klistra in en hel del bilder och kanske berätta lite om de resor jag gjort. Har fått värsta resfebern igen men vår 11 veckor gamla Arvid-kille ska nog få sprattla med benen på sitt skötbord och titta på fiskar i taket ett tag till innan vi drar ut i stora världen med honom. Men då är det ju perfekt att man kan drömma sig tillbaka till gamla minnen i sin blogg istället.

Så titta gärna in med jämna mellanrum, jag ska försöka skriva inlägg åtminstone några gånger i veckan.

Foto: Mia

4 comments:

 1. Go Matias! Jag hänger med... :)

  ReplyDelete
 2. Nämen va kul! Jag tittar gärna in.

  ReplyDelete
 3. Välkommen till blog-världen! Själv är jag feg med låst blog, men kanske öppnar den igen sen. Vilken fin bild på dig och Arvid!

  En så där 7-8 månaders baby uppåt går ganska bra att resa med. ;-) Felicia har ju inte varit nåt problem på vare sig Sverige-resan ifjol eller Norge-resan i år. Lite annorlunda är de ju än "f.b." (före bebis), men de är rätt anpassningsbara de små knytten. Fast 11 veckor är nog lite väl ungt att se hela världen...;-)

  (men vi hade nog min kusin + man + yngst barn på besök i Thailand 1-2 veckor, fast pytte-plutten var bara kanske 1-2 mån gammal, MAX 3 mån. Storebror sköttes hemma av mommo eller nåt sånt. DET skulle jag inte våga!)

  ReplyDelete
 4. Tack alla tre! Kul att höra att folk är intresserade! Jag ska göra mitt bästa!

  ReplyDelete