Saturday, September 22, 2007

Trött kille

Nu är jag trött, riktigt trött. Hela veckan har Arvid haft väldigt sena och jag rätt tidiga vanor --> korta nätter. I normala fall brukar jag kompensera det med att sova ut på helgerna men idag hade vi väckarklockan (mobiltelefonen, vem använder gamla hederliga väckarklockor längre?) på 08:00. Orsaken var ett knatteloppis. Vi kom dit 5-10 minuter innan det öppnade och möttes av en 40 meter lång kö bestående av mammor, mammor, mammor, jag och så en (1) annan stackars pappa. Jag kände mig lite som en utomjording men en väldigt fin billig spjälsäng hittade vi, det var värt några timmars ickesömn. Sen senare såg jag nog några män till så tydligen var det ok att jag var där...

Trevliga nyheter, jag är pappaledig vecka 40. Egentligen är det spikat men om två projekt på jobbet börjar dra ut på tiden så vet man aldrig. Förhoppningsvis, troligtvis, går det bra. Ska bli jättekul att vara hemma en vecka igen och få vakna samtidigt som Mia och Arvid.

1 comment:

  1. Vem vet, kanske Arvid blir jätteförtjust i att sova nu när han har en ny säng! ;-) Själv kom jag hem med en (tills vidare) impopulär vessasitsförminskare (och vad heter de på riktigt?).

    ReplyDelete